Foodcoma Grazing tilbyder ekstravagante tapas anretninger. Det har altid været min drøm at præsentere og formidle tapas på anderledes og ekstravagant made som folk husker. Jeg vægter farver, set up og helhedspræsentation højt og bestræber mig på, at levere et produkt som er unikt og skræddersyet til den enkelte kunde. Foodcoma Grazing tilbyder tapas anretninger direkte på bord og en vifte af tapas boxes.

GRAZING TABLE

Er du på udkig efter noget anderledes, elsker tapas, vægter farverig mad og præsentation højt? – Så er mine grazing anretninger måske noget for dig.
Mine grazing tables er unikke og anretningerne direkte på bord, præsentere maden I nye højder. Jeg handler efter sæson og den enkelte kundes ønsker I form af eventuelle tilkøb og derfor er hvert bord unikt. Send mig en e-mail via formularen nederst på siden med din forespørgsel.

KUVERTPRIS

Voksne

Almindeligt Tapasbord
Pr kuvert, minimum 10 kuverter           : 299,-

Temabord, Brunch
Pr kuvert, minimum 10 kuverter           : 329,-

Børn
5-12 år                                                         : 100,-

Kuvertprisen indeholder blandt andet: hårde og bløde oste, diverse pølser, kiks, nødder, grissini, frisk frugt og grønt efter sæson, marinerede og syltede elementer, 3 hjemmerørte dips, oliven, tørret frugt mm. Brød er ikke inkluderet.

TILKØB

Brød
Foccaciabrød, bradepande størrelse, 10-15 pers. : 170,-
Surdejsbrød 6-8 pers. : 55,-

Miniature dessert el. finger food

1 servering pr. person, 27 kr stykket

Vælg mellem:
Dessert: skovbærmousse, citron/birkes bites el.  chokokage m. salt karamel
Finger food: caprese sticks, tortilla ruller m. chili mayo, rugbrød m. laksetatar

Stort Salat Fad
Stort fad m. salat, vi aftaler indbyrdes hvilken
15 personer pr fad cirka : 350,-

Andet
Ekstra Dip : 150,-
Grøntsagsfad m. crème fraiche dip : 400,-
Miniature flødeboller, vælg selv farve og smag, pr stk : 15,-

FOODCOMA SNACK TABLE

Mit Foodcoma Snack Table minder på mange måder om mine grazing tables. Forskellen er at snackbordet er beregnet som at “snacke” folk. En nippe hygge anretning, hvorimod mine grazing borde er lavet til at mætte alle munde. Snackbordet er perfekt til receptioner, supplement til andet mad eller komplimenterende til drinks. Send mig en e-mail via formularen nederst på siden med din forespørgsel.

PRISER

Small Snack Table 
Up to 20 people

3999,- 

Medium Snack Table
Op til 30 mennesker

4999,-

Large Snack Table
Up to 40 people

5999,-

Brød er ikke inkluderet, men det er muligt at tilkøbe.
Som en del af min service ankommer jeg I person og sætter anretningen op. Jeg kører det meste af Jylland mod et kørselsgebyr, beregnet efter skats kilometer takst.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kuvertprisen?

Kuvertprisen: 269,-
Udover kuvertprisen er det muligt at tilkøbe forskellige elementer til bordanretningen. Følg linket for at se hvilke: https://foodcoma.dk/grazing-table/

Er børn gratis?

Børn fra 5 år og ned er gratis. Fra 5-12 år ligger kuvertprisen på 100,-. Grænsen fra børnekuvert til voksen skiller ved 12 år.

Er brød inkluderet I kuvertprisen?

Nej, men det muligt at bestille brød igennem mig eller sørge for det selv.

Hvad inkluderet I kuvertprisen?

Forskellige typer pølser, bløde og hårde oste, oliven, syltede og marinerede elementer, 3 forskellige dips, kiks, nødder, frisk og tørret frugt, grøntsager, bær & specielle elementer som grissini, eksotiske frugter (efter sæson) eller vaffelrør.

Hvor I landet holder du til?

Djursland – derfor tilbydes min service kun I Jylland. Er man lokaliseret mere end en time væk fra produktionsadresse skal kuvertantallet være på minimum 15, for at det giver mening.

Hvor produceres maden?

Jeg lejer et industrikøkken på Djursland, hvor produktionen foregår.

Hvordan leveres maden?

Jeg leverer maden personligt og kommer 2 timer før spisning og sætter anretningen op. Jeg går når produktet er leveret til fulde.

Laver du speciallavede borde?

Ja det gør jeg, men hertil kan eventuelle tillæg forekomme.

Hvordan foregår bestilling?

Du sender mig en e-mail eller besked på Instagram, hvorefter vi ringes/skrives ved og aftaler hvad du ønsker I forhold til anretning og eventuelle tilkøb. Derefter sendes et depositum ud på 2000,- som ikke er refunder bart.

Som en del af min service ankommer jeg I person og sætter anretningen op. Jeg kører det meste af Jylland mod et kørselsgebyr, beregnet efter skats kilometer takst.

Kontakt