Pakkeliste – Rejse

Jeg har med årerne rejst en helt del både i og uden for Europa. Rejse for mig, er ikke kun et valg, men også en prioritet som jeg vægter højt. Rejse er, at leve og personligt har jeg udviklet mig på mange punkter grundet mine rejsevalg jeg har taget i livet.

En af de ting jeg altid forberder inden afgang, er en pakkeliste – det ligemeget om det er en lille eller en større rejse af slagsen, så er listen altid et must for, at sikre mig, at jeg pakker alt det nødvendige for turen og kun det mest nødvendige.

I og med min blog også er rejsebaseret, er jeg derfor blevet enig med mig selv om, at dele min liste med jer.

Listen tager udgangspunkt i et par/2 personer med en rejsevarighed på  1 måned med 1 kuffert hver på 23kg. Dog kan denne liste strække sig længere, hvis man er god til, at vaske undervejs. Er du bare en enkelt rejsende, kan du halvere tøj/sko delen. Er i to piger/drenge rejsende, kan i krydse de kasser af som ikke er relevante for jer. Pakkelisten er lavet til selvstændige rejser, charter eller større jordomrejser. 

Listen tager udgangspunkt i, hvad vi ville pakke, men det er selvfølgelig vigtigt, at nævne, at præferencer kan variere fra person til person. 

Pakkelisten er delt op i kategoerier og der er mulighed for, at ticke tingene af i takt med i/du får tingene pakket.

Jeg håber pakkelisten vil være jer/dig behjælpelig på den ene eller anden måde.

Rigtig god tur!

Tjekkliste

Det Vigtigste

Tøj

1 + 8 =

Toilettasken

Sko

Øvrigt

5 + 8 =

Kontakt