Gulerodssalat M. Bagte
kikærter




4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser
240g kikærter
3 spsk olivenolie
1 tsk paprika
1/2 tsk løgpulver
Salt og peber efter smag
200g gulerødder
3 spsk. Olivenolie
2 tsk. Tørret rosmarin
Salt og peber efter smag
75g Feld salat
50g blød feta
Dressing
100g creme fraiche
1 spsk. Sriracha Sauce
1 tsk. Sød paprika
2 fed hvidløg
Salt og peber
Fremgangsmåde
1.Tænd din ovn på 200°, varmluft. Anret bagepapir på to bageplader.
2.Dræn kikærterne for væde og skyl dem i koldt vand. Kom dem derefter i en plastikpose og ryst dem rundt med olie, paprika, løgpulver, salt og peber. Fordel kikærterne ud på en af bagepladerne.
3.Gå igang med at skrælle gulerødderne og skær dem derefter ud i mellemtykke skiver. Cirka 1/2 cm i tykkelse.
4.Kom gulerødderne i en pose og ryst dem sammen med olie, rosmarin, salt og peber. 5.Fordel gulerødderne ud på den anden bageplade.
6.Sæt kikærterne i øverste rille i ovnen og gulerødderne i den midterste. Lad begge komponenter bage i 20 minutter, hvorefter de tages ud.
7.Anret feldsalaten på en tallerken eller fad og top den med de bagte kikærter og gulerødder.
8.Drys feta henover salaten.
9.Bland ingredienserne sammen til dressingen og server den på siden.
0 kommentarer