Æggesalat

Det er sjældent man møder en dansker som ikke spiser rugbrød. Det er nok en af de madvarer jeg har savnet allemest, da vi boede i Australien. Ofte bliver brødet toppet med diverse lækkerier og er man fra udlandet kaldes de for en “open sandwich”. Mit yndlings fyld på brødet er æggesalat. Det er nemt at lave, smager skønt også kræver det, kun få ingredienser. Æggesalaten kan også bruges ovenpå andre slags brød, eller serveres på et fad sammen med salat blade. Kører man den lidt mere gammeldags stil, kan man også tilføje mayonnaise til salaten, dog foretrækker jeg det uden.

2 Servings

25 minutter

Ingredienser

3 æg
1/2 bdt. Frisk dild
1/2 bdt. Frisk purløg
1,5 tsk. sennep
150g creme fraiche 18%
1 tsk. medium stærk karry
Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

1. Kog noget vand. Kom æggene i forsigtigt, når vandet koger og kog dem i cirka 7 minutter.

2. Skyl og hak i mellemtiden dild og purløg.

3. Når æggene er kogte, sættes de i kold vand. Lad dem køle helt af.

3. Æggene pilles og skæres ud i små tern. Bland herefter alle ingredienserne sammen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *