Ærte Jordbær Salat M. Kartofler & Dild Dressing

  4 Serveringer | 25 Minutter | Vegetar

Ingredienser

1 hoved crisp salat, dem i store bøtter
250g små runde kartofler m. Skræl
1/4 agurk, halvmåner
250g jordbær, skiver
100g friske ærter, pillet

Dressing
250g creme fraiche 18%
3 spsk tørret dild
1 tsk løgpulver
Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde

1. Skyl salathovedet, lad det dryppe af og bræk det i mindre stykker. Anret salaten på en tallerken eller fad.

2. Kog de små kartofler i letsaltet vand og køl dem derefter af i koldt vand, inden de halveres på midten og kommes ovenpå salaten.

3. Top salaten med resterende ingredienser.

4. Rør ingredienserne til dressingen sammen og server den på siden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *