Ananas Sodavandsis M. Frosne Hindbær & Mørk Chokolade
Jeg er blevet helt vild med, at lave forskellige variationer af is. Sidste år var det ikke rigtig noget jeg valgte, at have fokus på, men det er det for alvor blevet i år. I dag deler jeg den nemmeste opskrift på Ananas sodavandsis. Isene er også forholdsvis sunde, da det eneste raffineret sukker er i chokoladen. Isene kræver få ingredienser også er de meget børnevenlige – vores vennepars lille pige har allerede godkendt dem.




4 Serveringer

4 timer (Hviletid i frysren inkluderet)

Ingredienser
1/2 frisk ananas
16 stk. frosne hindbær
100g mørk chokolade
Andet:
Form til ispinde
Fremgangsmåde
1. Skræl den halve ananas og blend den I en foodprocessor.
2. Placer 4 frosne hindbær i hvert is formhul.
3. Kom den blendede ananas henover de frosne hindbær og brug en ske til, at fordele/trykke ananas massen godt ned i form hullerne, da hindbærerne spærrer en smule.
4. Smelt den mørke chokolade over vandbad
5. Når chokoladen er smeltet fordeles den ud i alle fire formhuller.
6. Kom is lågene på formhullerne og frys isene i 7 timer.
0 kommentarer