Armeriddere M. Ricotta & Brombær
Det er lørdag og det betyder hygge og måske for dit vedkommende lækker brunch. Derfor deler jeg i dag noget vi herhjemme elsker. Armeriddere. Som et twist har jeg valgt at lave miniversioner af klassikeren og toppe brødene med ricotta og friske brombær. Det er smager sindssygt lækkert og skal du gå all in, så drys lidt lys sirup henover brødene som slut. Rigtig god lørdag til jer alle derude!




8 Stk.

20 Minutter

Ingredienser
1/2 ciabatta brød
2 æg
2 spsk mælk
2 spsk lys sirup
¼ tsk stødt kanel
Smør
Topping:
125g ricotta
125g brombær
Lys sirup
Fremgangsmåde
1. Skær brødet ud i skiver med en tykkelse på 1,5 centimeter.
2. Pisk æg, mælk, sirup og kanel sammen i en skål.
3. Opvarm en pande ved middelvarme og tilføj lidt smør.
4. Dyp brødstykkerne i blandingen med æg og læg dem derefter på den varme stegepande.
5. Steg brødene på begge sider, indtil de er gyldne og sprøde.
6. Top brødene med ricotta, halverede brombær og lidt sirup.
0 kommentarer