Asiatisk Kylling Cashew Wraps Med Spidskål & Æg Nudler
En lidt anderledes aftensmad opskrift deles i dag her på bloggen. Jeg elsker alt der har meget mad pandekager og wraps og der findes så mange geniale opskrifter og måder, at lave dem på. Når jeg er på ferie i Thailand er Chicken Cashew en af de retter jeg ofte bestiller. Det smager så fantastisk! Jeg har udskiftet de normale tortilla/grøntsags wraps med spidskåls blade, da det komplimentere retten utroligt, med dens dejlige sprødhed. Jeg har brugt usaltede cashew nødder fra Svansø som er en del af den originale ret.



4 Serveringer | 45 Minutter
Ingredienser
Kylling Cashew Fyld
450g kyllingebryst
2 forårsløg
½ rødløg
2 hvidløg
1 lang rød chili
6 spsk. Rapsolie
½ spidskål + 4-6 blade til wraps
1 gul pepperfrugt
100g usaltede cashewnødder fra Svansø
Sauce
2 spsk. Brun farin
2 spsk. Sambal oelek
4 spsk. Soya
1 spsk. Rapsolie
3 spsk. Sød chili sauce
1½ spsk. Maizena
Tilbehør
150g æg nudler
2 forårsløg
Fremgangsmåde
1. Start med at blande alle ingredienser sammen til din sur sød sauce. Rør det godt sammen og lad det stå og trække indtil brug.
2. Pil 4-6 blade af dit spidskål og skyl dem. Sæt dem til side, indtil maden er klar.
3. Finhak forårsløg, rødløg, hvidløg og chili og kom alle ingredienserne på en stegepande med lidt rapsolie. Steg ved middelvarme.
4. Skær din kylling ud i tern og kom dem på panden sammen med løg og chili.
5. Tag nu halvdelen af dit spidskål og skær det ud i tynde strimler. Skyl det efterfølgende i en si.
6. Udhul og skyl din pepperfrugt og skær den i mellemstore tern. Kom pepperfrugt, spidskål og cashewnødder på panden. Steg det i 10 minutter.
7. Kog dine nudler i letsaltet vand efter anvisning og lad dem dryppe af, når færdig.
8. Kom som det sidste din sur sød sauce henover ingredienserne på panden og vend det godt rundt. Blev ved indtil saucen bliver tykkere i konsistens. Når saucen er tyk, er retten klar til servering.
9. Hak de friske forårsløg til topping.
0 kommentarer