Asiatisk Inspireret Nudel Ret med Kylling og Peanutbutter-sauce

… (Enter text) …

4 Serveringer

40 Minutter

Ingredienser

1 rødløg
2 fede hvidløg
4 portobellosvampe
2 gulerødder
4 spsk. Rapsolie
10g friskrevet ingefær
1 spsk. rød karrypasta
500g kyllingebryst
1 dåse kokosmælk
1 lime (saften)
3 spsk crunchy peanutbutter
1,5 spsk fiskesauce
1 spsk rørsukker
250g Udon nudler

Andet:
1 frisk rød chili
2 limes

Fremgangsmåde

1. Skræl alle løgene og skær dem ud i små tern.

2. Rens portobellosvampene, og skær dem i skiver.

3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave.

4. Kom løg, svampe og gulerødder på i en vokpande med olie og steg det hele, indtil svampe og gulerødder er al dente.

5. Tilsæt den revede ingefær og karrypasta og rør det hele godt rundt.

6. Skær kyllingen ud i tern og tilføj den til panden.

7. Steg det hele, indtil kyllingen er stegt.

8. Tilføj kokosmælk, limesaft og peanutbutter, rør rundt og lad retten simre ved svag varme i 20 minutter.

9. Kog nudlerne som anvist.

10. Når nudlerne er kogt, drænes de og vendes i peanutbutter-saucen.

11. Lad retten simre, indtil saucen er tyknet.

12. Skær den friske chili ud i skiver og halver de to limes og server begge komponenter på siden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *