Asiatisk Kyllingesalat




4 Serveringer

30 Minutter
Ingredienser
500g brystfilet (nem filet) De Danske Familie Gårde
3 spsk sesamolie
2 spsk soya
Sesamfrø
Fyld:
2 hoveder hjertesalat
1/2 agurk
3 forårsløg
150g frosne edamame bønner
100g revne gulerødder (på pose)
2 avokadoer
Dressing:
3 spsk sesamolie
3 spsk soya
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk akaciehonning
1 spsk rapsolie
Pynt:
50g saltede peanuts
Fremgangsmåde
1. Kom dine brystfileter i en pose sammen med sesamolie og soya. Ryst det hele godt rundt. Placer fileterne på en opvarmet pande, drys dem med sesamfrø og steg dem i cirka 5 minutter på hver side, ved høj varme. Når fileterne er færdige tages de af varmen, Lad dem stå indtil de skal bruges.
2. Begynd på fyldet til salaten. Skyl hjertesalaten, agurken og forårsløgene. Kom edamame bønnerne i en gryde med kogende vand og lad dem koge 2 minutter, hvorefter de kommes i en si for at dryppe af.
3. Bræk hjertesalaten over i mindre stykker og anret den i skåle eller på et fad efterfulgt af gulerodsstrimler. Skræl tynde strimler af agurken og rul hver strimmel sammen til små spiraler. Skær forårsløgene ud i ringe og avokadoerne i aflange skiver. Anret alle elementer på fadet med hjertesalat og gulerødder.
4. Kom alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg og ryst det hele godt sammen.
5. Skær bryst fileterne ud i tynde skiver og anret dem ovenpå salaten.
6. Top salaten med dressing og peanuts.
0 kommentarer