Autumn Bowl

4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser

4dl fuldkornsris
1 hokkaido græskar
2 squash
1dl rapsolie
Chiliflager
Spidskommen
Salt og peber efter smag

Øvrigt:
150g færdigsnittet grønkål
1/2 granatæble
100g fetatern
200g creme fraiche 18% fedt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

1. Kog fuldkornsrisen som anvist i letsaltet vand. Når risen er færdig, drænes den og sættes til side med låg, så den kan holde på varmen, indtil brug.

2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir.

3. Skyl græskar og squash grundigt. Er begge elementer økologiske, behøves de ikke at blive skrællet. Udhul græskaret for kerner og skær det ud i tern. Skær squashen ud i skiver.

4. Kom græskarternene i en pose med olie, ryst dem og fordel dem ud på halvdelen af bagepladen. Fordel squashskiverne ud ved siden af græskarternene og drys begge komponenter med chiliflager, spidskommen, salt og peber. Bag begge komponenter i ovnen i 20 minutter.

5. I mellemtiden forberedes de øvrige ingredienser. Skyl den snittede grønkål og pil granatæblet fri for kerner.

6. Anret nogle mellemstore skåle, først med ris, efterfulgt at de bagte grøntsager og grønkål.

7. Top skålene med granatæble, feta, creme fraiche og friskkværnet peber.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *