Select Page

Avocado Mango Salat

Avocado og mango er to ingredienser jeg kan spise for altid. Specielt mango. Hvis jeg kunne, ville jeg exportere mangos fra Australien til Danmark jævnligt, da de bare er for vilde dernede. Herhjemme er det kun sommeren over, at de er værd at spise, men jeg spiser dem alligevel året rundt. (se hvorfor under tip nederst).
Den her salat er nem og hurtig og den er selvfølgelig kreeret med både avocado og mango. Den fungere godt som en simpel salat til aftensmaden, picnic turen eller tapas bordet.

4 Serveringer

20 Minutter

Ingredienser

3 avocados
2 mangos
1 pose feldsalat
80g blød feta
2 limes

Fremgangsmåde

1. Skræl og skær både avocados og mangos i mellemstore tern. 

2. Skyl din feldsalat. 

3. Skær feta i tern og halver dine limes.

4. Anret salaten i bunden af et fad eller en skål og kom herefter de resterende ingredienser henover. 

5. Slut af med, at drysse salaten med frisk lime saft. 

Opskrift Tip

Her I Danmark har vi vidst alle erfaret, at mangos desværre ikke er gode hele året rundt. Et godt tip til en hård og ikke nær så saftig mango i vinterperioden er, at komme stykkerne i en skål og drysse 1-2 spiseskeer sukker henover. Lad dem stå i 10 minutter og rør herefter stykkerne lidt sammen. Det virker super godt og mangoen får sin sødme tilbage ved hjælp af sukkeret.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish