Bær symfoni Koldskål M. Chokolade Granola
Jeg ELSKER koldskål og er man kreativ er mulighederne i form af smag og topping mange. Selvfølgelig er den klassiske min favorit, men er stærkt efterfulgt af min jordbær koldskål og nu denne som jeg har valgt, at kalde for bær symfoni. Den smager simpelthen så dejligt og bærerne giver en dejlig syrlig smag til retten. Koldskålen er toppet med en hjemmelavet chokolade granola og friske bær. Herhjemme servere jeg altid koldskålen i en af mine Magrethe skåle fra Rösti. Skålene er praktiske, minder mig om sommer og de gode gamle dage. Jeg har serveret denne koldskål i en af deres skåle fra 2021 serien som hedder Humus.




4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser
Fremgangsmåde
1. Begynd med din granola. Find opskriften HER.
2. Kog de frosne bær op, indtil de er bløde og udkogt.
3. Blend de kogte bær, så du får en ensartet masse. Sæt bærsaucen på køl i en halv time.
4. Lav i mellemtiden din koldskål. Pisk æggeblommerne med sukker og vanilje, indtil luftig og kom herefter resten af ingredienserne i.
5. Pisk ingredienserne godt sammen og sæt din koldskål på køl, indtil bærsaucen er kølet.
6. Når bærsaucen er kølet af, hældes den i koldskålen. Rør den rundt med et piskeris.
7. Skyl og halver brombærerne og server dem som topping til din koldskål sammen med skovsyre, granola og kammerjunker.
0 kommentarer