Bagt Rodfrugts Salat M. Radicchio, Æble, Mozzarella & Granatæble Dressing

4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser

800g blandede rodfrugter – Jeg bruger rødbede, gulerod, kartoffel & jordskokker
2 spsk. tørret oregano
1dl rapsolie
Salt & peber efter smag
1/4 lille radicchio
1 kugle mozzarella
2 æbler (søde)
1/2 granatæble

Dressing
1 granatæble
1/2 citron (saften)
3 spsk. akaciehonning
1 spsk. Hvidvinseddike

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på varmluft, 200 grader og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

  2. Skræl dine rodfrugter, hvis nødvendigt og rens dem godt.

  3. Skær rodfrugterne ud i små stykker og vend dem i olie, oregano, salt og peber.

  4. Fordel rodfrugtsstykkerne ud på bagepladen og bag dem i ovnen i 20 minutter.

  5. I mellemtiden forberede resterende ingredienser.

  6. Rens radicchioen og skær den ud i små strimler.

  7. Pil mozzarellaen, skyl og skær æblerne i tern og skræl det halve granatæble. (Se under “Instagram tv” videoer hvordan jeg skræller et granatæble hurtigt).
  8. Når rodfrugterne er færdige køles de af, inden brug.

  9. Pil granatæblet til dressingen og blend alle ingredienserne sammen i en mini mixer.

  10.  Vend nu alle ingredienserne til salaten sammen og kom som det sidste dressingen henover. 

Opskrift Tip

Hvis man steger radicchio forsvinder noget af den bitre smag. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *