Bagt Rodfrugts Salat M. Radicchio, Æble, Mozzarella & Granatæble Dressing




4 Serveringer

45 Minutter


Ingredienser
800g blandede rodfrugter – Jeg bruger rødbede, gulerod, kartoffel & jordskokker
2 spsk. tørret oregano
1dl rapsolie
Salt & peber efter smag
1/4 lille radicchio
1 kugle mozzarella
2 æbler (søde)
1/2 granatæble
Dressing
1 granatæble
1/2 citron (saften)
3 spsk. akaciehonning
1 spsk. Hvidvinseddike
Fremgangsmåde
- Tænd din ovn på varmluft, 200 grader og anret et stykke bagepapir på en bageplade.
- Skræl dine rodfrugter, hvis nødvendigt og rens dem godt.
- Skær rodfrugterne ud i små stykker og vend dem i olie, oregano, salt og peber.
- Fordel rodfrugtsstykkerne ud på bagepladen og bag dem i ovnen i 20 minutter.
- I mellemtiden forberede resterende ingredienser.
- Rens radicchioen og skær den ud i små strimler.
- Pil mozzarellaen, skyl og skær æblerne i tern og skræl det halve granatæble. (Se under “Instagram tv” videoer hvordan jeg skræller et granatæble hurtigt).
- Når rodfrugterne er færdige køles de af, inden brug.
- Pil granatæblet til dressingen og blend alle ingredienserne sammen i en mini mixer.
- Vend nu alle ingredienserne til salaten sammen og kom som det sidste dressingen henover.

Opskrift Tip
Hvis man steger radicchio forsvinder noget af den bitre smag.
0 kommentarer