Bagte Rosekål M. Cream Cheese Dip



2-4 serveringer | 25 Minutter
Ingredienser
400g rosenkål
10g smør, smeltet
2 fed hvidløg, presset
2 spsk honning
1 spsk balsamico eddike
1 tsk dijon sennep
1 tsk olivenolie
Friskkværnet peber efter smag
Cream cheese dip
400g natural cream cheese
1 bdt dild, finhakket
1 bdt purløg, finhakket
2 spsk citronsaft
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 180 grader og anret et stykke bagepapir på en bageplade.
2. Skær bunden af dine rosenkål og pil de yderste blade af, hvorefter de skylles under koldt vand.
3. Halver rosenkålene og kom alle ingredienserne i en pose og ryst det hele sammen. Fordel derefter de marinerede rosenkål udover bagepladen og bag dem i midten af ovnen i cirka 20 minutter.
4. I mellemtiden røres alle ingredienser til cream cheese dippen sammen. Anret den i en dyb tallerken eller skål og drys de bagte rosenkål henover.
0 kommentarer