Bagte Rosekål M. Cream Cheese Dip

2-4 serveringer | 25 Minutter 

Ingredienser

400g rosenkål 

10g smør, smeltet 

2 fed hvidløg, presset

2 spsk honning

1 spsk balsamico eddike 

1 tsk dijon sennep 

1 tsk olivenolie 

Friskkværnet peber efter smag 

Cream cheese dip 

400g natural cream cheese 

1 bdt dild, finhakket

1 bdt purløg, finhakket

2 spsk citronsaft 

Smag til med salt og peber 

 

 

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 180 grader og anret et stykke bagepapir på en bageplade. 

2. Skær bunden af dine rosenkål og pil de yderste blade af, hvorefter de skylles under koldt vand. 

3. Halver rosenkålene og kom alle ingredienserne i en pose og ryst det hele sammen. Fordel derefter de marinerede rosenkål udover bagepladen og bag dem i midten af ovnen i cirka 20 minutter. 

4. I mellemtiden røres alle ingredienser til cream cheese dippen sammen. Anret den i en dyb tallerken eller skål og drys de bagte rosenkål henover. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *