Banan Kage M. Dadler & Chokoladeknapper
Er du på udkig efter en lækker kage, uden tilsat raffineret sukker? Så deler jeg i dag en super lækker banankage med blandt andet dadler. Kagen er toppet med mørke chokoladeknapper som godt nok indeholder sukker, men hvis man ønsker, kan de jo snildt undlades. Kagen er super lækker – også dagen efter. Derudover er det en genial kage, at fryse og gemme til senere brug.




4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser
2 bananer
130g dadler
3 æg
100g smeltet smør
125g hvedemel
Pynt:
50g chokoladeknapper
Fremgangsmåde
1. Start med, at sætte din ovn på 200 grader, almindelig ovn.
2. Smør siderne på en springform med en diameter på 23 cm og kom bagepapir i bunden af formen.
3. Mos bananerne med en gaffel og fjern stenene fra dadlerne.
4. Kom alle ingredienserne til kagen i en skål og pisk det godt sammen.
5. Bag kagen I midten af ovnen i 18 minutter.
6. Når kagen tages ud af ovnen pyntes den med det samme med chokoladeknapperne, så de kan smelte.

Opskrift Tip
Kagen er uden raffineret sukker, så chokoladen på toppen kan altid udskiftes med en sukkerfri version eller helt undlades.
0 kommentarer