Select Page

Banan Ispinde Med Chokolade Overtræk

Verdens hurtigste ispinde deles i dag på bloggen. Banan ispinde som i, at du bruger selve bananen og stikker den på en ispind. Jeg mangler nogle gange en is der ikke som sådan skal forberedes og derefter tilberedes. Derfor har jeg lavet denne ligetil og børnevenlige is udgave, overtrukket med mælkechokolade og drysset med toffee karamel krymmel. De er billige at lave, da den kun kræver 3 ingredienser og vigtigst af alt, så smager de virkelig godt!

4 Stk

3 Timer (ventetid inkluderet)

Ingredienser

4 bananer + 4 ispinde
200g lys chokolade

Pynt:
Krymmel efter eget valg (jeg bruger toffee karamel pearls fra Flying Tiger)

 

Fremgangsmåde

1. Pil dine bananer og halver dem.

2.Kom herefter en ispind ind i hver banan stykke så du ender ud med fire banan ispinde.

3. Smelt chokoladen over vandbad.

4. Anret et stykke bagepapir på køkkenbordet.

5. Når chokoladen er smeltet, kommes den over i et højt glas.

6. Dyp banan pindende en efter en i den smeltede chokolade og kom dem herefter over på bagepapiret. Pynt pindede med krymmel.

7. Kom efterfølgende pindede på køl, indtil chokoladen er størknet.

8. Frys isene ned i 2-3 timer.

Opskrift Tip

Du kan købe ispinde mange forskellige steder, oftest online. Men jeg køber mine hos Kunst & Køkkentøj som har både fysisk og online butik. Deres udvalg er stort også har de også en helt masse andre spændende bage/køkken artikler at vælge imellem.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish