… (Enter text) …

Blåbær Brunchbar

6-9 stykker | 3,5 time | Vegetar

Ingredienser

Lag 1
80g havregryn
150g hvedemel
50ml lys sirup
60ml kokosolie, smeltet
2 tsk vaniljesukker
1 tsk Himalaya salt

Lag 2
250g friske blåbær fra blåbærgaarden
1 citron, saften
30ml lys sirup
20g chiafrø

Lag 3
50g havregryn
35g hvedemel
20ml lys sirup
25g smør spray, bruger du almindelig smør, brug lidt mindre blød smør

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft. Anret et stykke bagepapir i et ildfast fad med målene 23,5cm x 23,5cm.

2. Bland alle ingredienserne til første lag sammen i en skål – gerne med hænderne, så sirup og olie æltes godt ind i de tørre ingredienser. Kom blandingen i fadet og tryk det kompakt og efterlad ingen huller. Kom fadet på køl, indtil næste lag er klart.

3. Begynd på blåbærlaget. Kom alle ingredienserne i en kasserolle og kog dem op med omrøring undervejs. Lad det koge indtil bærerne springer og saucen tykner og tag den derefter af varmen.

4. I mellemtiden æltes ingredienserne til din crumble sammen med hænderne.

5. Smør forsigtigt bær saucen udover det første lag og drys med din crumble. Bag din morgenmadsbar i 35 minutter i midten af ovnen, indtil den bliver gylden.

6. Sæt din bar på køl i 2 timer. Den skal være helt kold, inden den skæres ud i stykker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *