Bønne Salat Med Bacon, Feta & Rødløg
Den her bønne salat er simpelthen så nem, at lave som en side ret til aftensmaden. Hvis du ikke bryder dig om rå løg, smager salaten også dejligt med syltede rødløg. Salaten er en af dem som går igen herhjemme, da den er hurtig at bikse sammen og samtidig fungere rigtig godt rester til madpakken.




4 Serveringer

35 Minutter
Ingredienser
500g grønne bønner
100g edamamebønner
1 pk. Bacon
1 lille rødløg
250g fetatern
Pynt:
Skovsyre
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
2. Fordel din bacon ud på bagepladen og bag det i ovnen, indtil sprødt. Når din baconen er kold, skæres den ud i grove stykker.
3. Kog dine bønner som anvist og skyl dem herefter i koldt vand. Husk at tilsætte salt til den kogende vand.
4. Kom edamamebønnerne i en si og hæld kogende vand henover, hvorefter de dryppes af.
5. Pil rødløget og halver det på midten. Skær løget ud i halve ringe.
6. Anret bønnerne på et fad og top den med løg og feta.
7. Til slut pilles og skylles skovsyren, hvorefter bladene anrettes på toppen af salaten.

Så lækker og enkelt salat, vi har lavet den idag, kæmpe hit og bestemt ikke sidste gang vi laver den.
Hej Mette ☺️
Hvor er det bare dejligt at høre!