Select Page

Bønne Salat Med Bacon, Feta & Rødløg

Den her bønne salat er simpelthen så nem, at lave som en side ret til aftensmaden. Hvis du ikke bryder dig om rå løg, smager salaten også dejligt med syltede rødløg. Salaten er en af dem som går igen herhjemme, da den er hurtig at bikse sammen og samtidig fungere rigtig godt rester til madpakken.

4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser

350g grønne bønner
1 pk. Bacon
1 lille rødløg
1/2 bøtte feta tern

Pynt:
Skovsyre

Fremgangsmåde

1. Kog dine bønner til al dente og skyl dem herefter i kold vand. Husk at tilsætte salt til den kogende vand.

2. Kom bacon på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen, indtil sprødt. Når baconen er kølet af, skæres den i små stykker.

3. Pil og skær dit rødløg ud i tern og pil små buketter af din skovsyre.

4. Anret tilsidst dine bønner på et fad og kom efterfølgende resterende ingredienser henover.

Opskrift Tip

Hvis du vil gøre salten mere fyldig, så den fungere som et måltid i sig selv, kan du tilføje fuldkornspasta og kidney bønner. Det er to ingredienser som fungere rigtig godt sammen med øvrige ingredienser i salaten.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish