Cæsar Wraps Med Karry Dressing
Indimellem er det lækkert, at skifte brødet ud i madpakken med noget andet. I dag deler jeg nogle lækre og meget nemme cæsar wraps som kan være et super alternativ til frokosten eller aftensmaden i den travle hverdag. Retten kræver ikke mange ingredienser og er også forholdvis billig, at lave. Efter arbejde er jeg ofte træt og orker ikke rigtig at skulle i køkkenet at kreere det helt store. Derfor er denne ret god, da den reducere din arbejdstid i køkkenet sammenlignet med mange andre aftensmads retter. Jeg har skiftet den originale cæsar dressing ud med en karry hvidløgs dressing, da jeg ikke er fan af sardiner. Dog synes jeg karry dressingen komplimentere retten super godt og hvis du spørger mig, gør den uden sardiner retten mere børnevenlig.




4 Serveringer

45 Minutter
Ingredienser
Marineret Kylling:
600g kyllinge stimler
3 spsk. Dijon sennep
2 pressede hvidløg
1 håndfuld frisk timian
4 spsk. Rapsolie
Salt & peber efter smag
Fyld:
2 hoveder hjertesalat
1 pk. Bacon
1 parmesan ost (man river det ost i hver wrap som man ønsker/fortrækker)
Dressing:
6 spsk creme fraiche 18%
1 spsk. Karry
1 presset hvidløg
Salt & peber efter smag
Andet:
1 pk. Majs pandekager (jeg køber dem fra Netto m. 6 stk.)
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200°, varmluft. Anret bagepapir på to bageplader.
2. Kom dine kylling strimler i en frysepose med resterende ingredienser. Ryst det godt rundt og sæt blandingen på køl i 10 minutter.
3. Anret bacon på en af bagepladerne og kom det i ovnen i 10 minutter.
4. Kom kyllingen ud på den anden bageplade og bag det i ovnen i 15 minutter.
0 kommentarer