Canellini Suppe M. Tortilla Chips

4 Serveringer

40 Minutter

Ingredienser

4 serveringer / 40 minutter
1 dåse cannellini bønner
2 rødløg
3 hvidløg
300g gulerødder
4 spsk olivenolie
1 spsk paprika
1,5L grøntsagsbouillon
200g tomatpure
250ml fløde
100g suppehorn
Smag til med salt og peber

Topping:
Saltede tortilla chips

Fremgangsmåde

1. Kom dine cannellini bønner i en si og lad dem dræne fri for væde.

2. Skær løgene ud i små tern, pres hvidløgene og skær gulerødderne ud i mellemtykke skiver, efter de er skrællet. Kom alle elementerne i en gryde m. Olie og svits det hele af sammen med paprika.

3. Når løgene er bløde tilføjes bouillon, tomatpure og fløde. Rør det hele rundt, indtil du har en homogen masse.

4. Tilføj bønner og lad det hele simre ved høj varme i 10 minutter. Sørg for at røre undervejs.

5. Som det sidste tilføjes suppehorn. Lad dem koge i 5 minutter, indtil de er kogt og smag suppen til med salt og peber. Inden den serveres.

6. Kom suppen i dybe skåle og top den med kvaste tortilla chips. Server eventuelt suppen med brød.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *