Select Page

De Lækreste Gulerodsboller

Jeg siger det om mange af mine opskrifter, men de her boller er altså bare super nemme at bikse sammen. Jeg elsker gulerødder i brød og manglede sådan nem opskrift på morgenbrød som ikke kræver for meget arbejdstid. Jeg kreerede derfor den her opskrift. Bollerne skal ikke formes, hvilket reducere arbejdstiden. De skal nærmere klaskes på et stykke bagepapir, da de er utroligt klistret i konsistens. Man kan selvfølgelig prøve sig frem, men kan næsten garantere dig, at det vil blive en kamp med dig imod bollerne. Du kan også rive noget squash og komme i dejen sammen med dine revede gulerødder.

8-10 Stk.

60 Minutter

Ingredienser

50g Gær
5,5dl Lunken vand
300g revet gulerødder
900g hvedemel
½ tsk salt
2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

1. Gæren smuldres I en røreskål. Tilsæt herefter lunken vand. Rør godt rundt til gæren er opløst.

2. Skræl og riv gulerødder.

3. Bland nu alle ingredienser sammen og ælt det godt sammen.

4. lad dejen hæve i 60 min tildækket.

5. Opvarm ovn ved varmluft, 200 grader.

6.Tag en klump dej af gangen og klask dejen på bagepladen. Bemærk, at disse boller med vilje skal være klistret. Bag dem i 15-20 min i midten af oven, indtil de er lettere gyldne på toppen.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish