Gulerodskage

I disse corona dage, bliver en stor del af min tid, brugt i køkkenet. Jeg får bagt kager som aldrig før og generelt tid til at fordybe mig i mine opskrifter. Det er skønt og 9/10 gange bliver resultatet madblog værdigt som jeg vælger, at dele med jer. Den her gulerodskage er en af dem og jeg er altså ikke den store kage spiser, men den her kage smager simpelthen så dejligt, at det næsten er svært, at holde sig fra den. Heldigvis er det godt man kan dele al sit bagværk med venner og familie. Kagen kan spises med eller uden glasuren, men jeg synes personligt det er en god tilføjelse til kagen.

1 Kage | 50 Minutter

Ingredienser

Cake dough
5 medium-sized carrots
200g butter
200g brown sugar
3 eggs
200g flour
2 teaspoons cinnamon
2 teaspoons baking powder

Cream Cheese Topping
300g natural butter cheese
1 tbsp water
100g caster sugar
1 tsk lemon juice
2 tsp lemon zest (organic lemon)

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 200°, almindelig ovn.

2. Kom et stykke bagepapir i en rugbrødsform med målene 26×12 cm.

3. Smelt din smør i en gryde eller i mikroovn og lad den køle af.

4. Skræl dine gulerødder og riv dem alle.

5. Kom smør og brun farin i en skål og pisk det godt luftigt.

6. Kom herefter resterende ingredienser i og pisk det sammen.

7. Når kagedejen er rørt sammen, hældes den i kageformen.

8. Bag kagen I midten af ovnen i 45 minutter.

9. Begynd på din glasur. Når alle ingredienser er rørt sammen, sættes glasuren på køl. Indtil brug.

10. Når kagen er færdig, køles den helt af, inden glasuren smøres henover.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *