Kylling Marineret i Sød Chili med Frisk Mango Salsa og Ris
Er du til det thai inspireret køkken, så skal du prøve den her opskrift på chili marineret kylling med en frisk mango salsa på toppen.



4 Serveringer | 45 Minutter
Ingredienser
Kylling Marinade
450g kyllingebryst
2 dl sød chili sovs
½ dl rapsolie
3 fede hvidløg
Mango Salsa
2 Mangos
1 rødløg
1 lang rød chili
1 tsk. sukker
2 spsk. olivenolie
2 spsk. lime saft
1 tsk. sukker
Salt & peber efter smag
Andet
250g basmati ris
Fremgangsmåde
1. Skær kyllingen ud i aflange strimler. Pil og pres hvisløg og bland alle ingredienser sammen med kyllingen. Sæt det på køl, imens du laver din mango salsa.
2. Skræl mangos og skær dem ud i fine tern. Gør det samme med løg og chili. Bland alle ingredienserne sammen og sæt salsaen på køl, imens kyllingen steges og ris koges.
3. Kog din ris efter anvisning i letsaltet vand.
4. Steg din kylling på en opvarmet pande indtil gennemstegt (cirka 7 minutter på hver side).
5. Retten kan serveres med sød chili sauce og frisk lime på siden.
Opskrift Tip
Når du laver hvilken som helst salsa, er et godt tip, at lade den trække så længe så muligt. Smagen bliver kun bedre.
0 kommentarer