Select Page

Kylling Salat Med Grillede Artiskokker

Så er det tid til endnu en opskrift på en lækker salat. Salaten indeholder ingredienser som kylling, ærter, karse og grillede artiskokker fra Svansø. De grillede artiskokker smager overraskende dejligt og komplimentere salaten super godt. Olie marinaden som artiskokkerne har lagt i, er brugt som dressing til salaten for igen at undgå madspild, men også for at vise, at dressing ikke behøver at være en kompliceret tilføjelse. Det er sjældent jeg køber frisk artiskok og synes derfor de grillede artiskokker som Svansø udbyder, er et super godt alternativ, hvis man ikke ønsker at tilberede artiskok selv.

4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser

Shredded Kylling:
450g kyllingebryst
4 gulerødder
1 løg
1 grøntsagsbouillon

Salat:
120g feldsalat
1 bdt. Purløg
1 grøn pepperfrugt
½ agurk
1 bdt. Karse
50g edamame bønner (frosne)
50g ærter (frosne)
1 glas grillede artiskokker fra Svansø (114g uden væde. Gem væde som dressing)

Fremgangsmåde

1. Fyld en gryde op med vand og kog det op.

2. I mellemtiden pilles dit løg og halveres i 4 stykker, hver. Skræl gulerødder og halver dem på langs.

3. Når vandet koger tilføjes, kylling, løg, gulerødder og bouillon terning. Kog kyllingen i 35 minutter.

4. Når kyllingen er kogt, tages den op. Lad den køle helt af.

5. Når kyllingen er kølet af, rives den i små strimler. Sæt den herefter til side indtil brug.

6. Begynd med salaten. Skyl alle dine grøntsager. Finhak purløg, skær pepperfrugt ud i små aflange stykker, udhul agurk og skær den ud i tynde skiver.

7. Kom edamame bønner og ærter i en si og hæld kogende vand henover. Lad dem herefter dryppe af et par minutter inden brug.

8. Pil de grillede artiskokker op af glasset og skær dem ud i mindre stykker. Bland alle ingredienser sammen på et fad og slut af med karse, kylling og væden fra de grillede artiskokker.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish