Spicy Kylling Salat Med Mango

Den her kyllinge salat er inspireret af det thailandske køkken. Man kan selv variere med chili styrken på marinaden, da den er udarbejdet til, at være en smule spicy. Jeg elsker stærk mad, så længe man kan smage resten af af ingredienserne i salaten. Jeg har kombineret denne ret med nogle de bedste ingredienser fra det Thailandske køkken, hvis i spørger mig.

4 Serveringer

40 Minutter

Ingredienser

Kylling Marinade:
350g kyllingebryst
½ dl rapsolie
1dl sriracha chili sovs
3 fede hvidløg

Dressing:
10g frisk ingefær
2 spsk. olivenolie
1 spsk. sesamolie
1 lime (juice)
Peber efter smag

Tilbehør:
200g æg nudler
½ pose sukkerærter
1 mango
Friske mynte stængler

 

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingen ud i små tern og finhak dine hvidløg. Kom kylling og hvidløg i en pose du kan forsegle sammen med resterende ingredienser til marinaden. Ryst det hele godt sammen og kom kyllingen på køl i 30 minutter

2. I mellemtiden kan du forberede dressingen. Skræl og finhak din ingefær. Bland herefter alle ingredienser sammen til dressingen, ryst den og sæt den på køl, indtil brug.

3. Start nu med dit tilbehør. Kog dine nudler i letsaltet vand efter anvisning og lad dem herefter køle helt af. Bland nudlerne sammen med en lille smule smagsneutral olie, så du undgår, at de klistre sammen.

4. Vask dine sukkerærter og skær dem ud i små stykker. Skræl din mango og skær den ud i samme størrelse tern som dine ærter. Slut af med, at skylle og plukke din mynte alt efter hvor mange stængler/blade du ønsker i din salat.

5. Tag nu din kylling ud fra køl og steg ternene på en stegepande, indtil de er gennemstegt.

6. Anret nudlerne som det første på et fad og drys tilbehøret henover. Slut af med kylling, dressing & lime saft.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *