Select Page

Chili Mango Salsa

Salsa! Vi kender alle den røde salsa på glas som forhandles færdiglavet i diverse butikkern. Faktisk synes jeg det er en sjældenhed, at man ser salsas i en frisk version og ikke varmebehandlet på forhånd. Men i dag deler jeg en frisk salsa med jer som hverken skal varmes, koges eller blendes. Den skal skæres og hvile i 20 minutter, også er den ellers klar til servering. Salsaen fungere godt som topping og fyld til andre retter, men smager også fantastisk for sig selv. Min salsa jeg deler med jer i dag, består hovedsagligt af mango og agurk som er med til, at give en dejlig friskhed til retten.

4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser

2 mangos
1 spsk. Sukker
1 agurk
1 rød & grøn chili (lange)
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk persille
2 spsk. Hvidvins eddike fra Svansø
Friskkværnet peber efter smag

Fremgangsmåde

1. Start med at skrælle og skære dine mangos i små tern og drys dem herefter med sukker. Lad dem stå i 10 minutter.

2. Skyl agurk og chilis og skær agurk i små tern, samt chilis i tynde ringe.

3. Skær rødløget ud i små tern.

4. Skyl og hak den friske persille og vend herefter alle ingredienserne sammen. Sæt salsaen på køl i 20 minutter, inden den serveres.

5. Anret salaten på et fad.

Opskrift Tip

Hvis mango ikke er i sæson kan man skifte dem ud med tomater.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish