Chili Mango Salsa
Salsa! Vi kender alle den røde salsa på glas som forhandles færdiglavet i diverse butikkern. Faktisk synes jeg det er en sjældenhed, at man ser salsas i en frisk version og ikke varmebehandlet på forhånd. Men i dag deler jeg en frisk salsa med jer som hverken skal varmes, koges eller blendes. Den skal skæres og hvile i 20 minutter, også er den ellers klar til servering. Salsaen fungere godt som topping og fyld til andre retter, men smager også fantastisk for sig selv. Min salsa jeg deler med jer i dag, består hovedsagligt af mango og agurk som er med til, at give en dejlig friskhed til retten.



4 Serveringer | 35 Minutter
Ingredienser
2 mangos
1 spsk. Sukker
1 agurk
1 rød & grøn chili (lange)
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk persille
2 spsk. Hvidvins eddike fra Svansø
Friskkværnet peber efter smag
Fremgangsmåde
1. Start med at skrælle og skære dine mangos i små tern og drys dem herefter med sukker. Lad dem stå i 10 minutter.
2. Skyl agurk og chilis og skær agurk i små tern, samt chilis i tynde ringe.
3. Skær rødløget ud i små tern.
4. Skyl og hak den friske persille og vend herefter alle ingredienserne sammen. Sæt salsaen på køl i 20 minutter, inden den serveres.
5. Anret salaten på et fad.
0 kommentarer