Chokolade Fudge

Det er ikke ofte, at vi spiser bland selv slik herhjemme. Men når vi gør bliver min pose blandt andet fyldt op med chokolade fudge i forskellige smagsvarianter – de smager total godt. Jeg er sikker på, at jeg langt fra er den eneste som er vild med disse, så derfor deler jeg i dag en nem opskrift med kun 3 ingredienser. Fudge er faktisk super nemt, at lave, men kræver tålmodighed, da ingredienserne røres ved lav varme. Jeg vil på det stærkeste anbefale at bruge kvalitetschokolade til disse – så som callebaut som jeg har brugt, da billig chokolade giver en træls smag. Du kan pynte din chokolade fudge lige som du ønsker eller helt undlade pynten. Men pynten er selvfølgelig med til at gøre dem julet.

25-30 stk.

3 Timer (Hviletid inkluderet)

Ingredienser

500g mørke chokoladeknapper fra Callebaut – den her opskrift kræver kvalitetschokolade
1 dåse kondenseret mælk
2 spsk. Smør

Pynt:
Krymmel efter eget valg (jeg bruger små sukkerkugler)

Fremgangsmåde

1. Anret et stykke bagepapir i en bageform med målene 20×20 cm.

2. Kom chokoladeknapper, kondenseret mælk og smør i en gryde og varm det op ved lav varme.

3. Rør konstant, så den kondenserede mælk ikke brænder på eller skiller.

4. Det kræver en del tålmodighed, da chokoladen skal smelte, men er det hele værd.

5. Når du har en ensformig masse hældes den over i formen med bagepapir og smøres ud.

6. Pynt den med krymmel efter eget valg.

7. Sæt nu din fudge på køl i 2,5 time.

8. Når din fudge har sat sig, skæres den ud i mellemstore firkanter eller som du selv ønsker.

9. Opbevares på køl.

Opskrift Tip

Jeg vil klart anbefale at bruge god chokolade, da smagen ellers ikke bliver som ønsket.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *