Chokolade Granola 

2 Glas

35 Minutter

Ingredienser

5 spsk. Kokosolie
50g akacie honning
100g hasselnødder
100g pekannøddekerner
2 spsk. kakao
200g havregryn
160g solsikkekerner
2 spsk. sesamfrø
100g mørk chokolade (sød)

 

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 150°, varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Smelt din kokosolie.

3. Bland den smeltede olie og honning sammen i en skål.

4. Hak hasselnødderne og pekannøddekernerne groft.

5. Tilføj nødder og resten af ingredienserne til skålen med olie og honning, pånær chokolade.

6.Bland det hele godt sammen, så de flyende ingredienser dækker de tørre. Du skal bruge lidt tid på, at mose de tørre ingredienser ind i de flyende.

7. Fordel granola blandingen udover bagepapiret og bag det i ovnen i 25 minutter. Placer bagepladen i anden øverste hak i ovnen. Vend din granola lidt rundt undervejs, cirka 3-4 gange.

8. Hak den mørke chokolade groft.

9. Når din granola er bagt, tages den ud og køler helt af, inden chokoladen vendes i.

10.Opbevar granolaen på glas.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *