Club Sandwich

4 serveringer

1,5 timer

Ingredienser

Durum Flutes
Find opskrift HER.

Fyld
600g kyllingebryst
2 spsk. Rapsolie
1/2 spsk. Friskkværnet peber
1/2 spsk. All round krydderi
200g bacon
2 hoveder hjertesalat
1/5 agurk
2 store snackpeber
2 rødløg

Dressing
500g creme fraiche 9% fedt
1 spsk. Mild karry
1 presset hvidløg
1 tsk. Stærk sennep
Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde

1.Start med dine durum flutes, så de kan sættes til hævning. Du kan finde opskriften HER.
2.Tænd din ovn på 200 grader, varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir og smør et ildfast fad med olie.
3.Placer kyllingefiletterne fadet. Drys dem med peber og all round krydderi og bag dem i ovnen i 25 minutter.
4.Anret din bacon på bagepladen og bag det i ovnen i 15 minutter.
5.I mellemtiden formes brødet (følg opskriften).
6.Bag brødet, når kylling og bacon er færdigt.
7.Skyl alle dine grøntsager. Pil hjertesalat i store blade, skær agurk og snackpeber I skiver og løgene i ringe.
8.Når kyllingen er færdig, skæres den ud i skiver.
9.Bland alle ingredienser sammen til dressingen og smag den til med salt og peber.
10.Når brødet er bagt, serveres alle elementer på et fad og brødet skæres ud i hånd venlige stykker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *