Majsbrød Med Polenta & Chili

Som jeg har skrevet i nogle af mine tidligere posts er bagning for mig, stadig en ting jeg øver mig på. Resultaterne bliver bedre for hver gang og forståelsen for teknikker vokser gradvist. Jeg elsker nærmest alt brød og synes det er spændede, at afprøve ingredienser af som jeg normalt ikke bruger, i det her tilfælde polenta. Jeg har lavet dette majsbrød som jeg håber i vil nyde godt af. Det er et super lækkert brød som er nemt at lave og det fungere godt som tilbehør til aftensmaden eller som extra til madpakken. Brødet kan spises som det eller med pålæg.

  1 Brød | 45 Minutter

Ingredienser

1 stort løg, i tern
1/2 gul peberfrugt, tern
2 fed hvidløg, presset
200g majs på dåse, drænet
1 spsk rapsolie
4 æg
1dl mælk
1 tsk bagepulver
6 spsk. hvedemel
150g polenta
150 revet mozzarella
1 tsk chiliflager
1 tsk løgpulver
1 tsk salt
1 tsk pepper 

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovn på 200°, varmluft. Arranger et stykke bagepapir i et ovnfast fad med målene 23,5×23,5 cm.

2. Kom grøntsagerne i en skål og tilføj resterende ingredienser. Gem lidt af majsene til toppen af brødet. Pisk det hele godt sammen.

3. Hæld polentablandingen i det ildfaste fad og den med lidt majs. Placer fadet i midten af ovnen og bag det i ca. 25 minutter – når brødet er gyldent i siderne er det ved at være færdigt.

4. Server brødet med creme fraiche.

Opskrift Tip

Brødet smager super lækkert med alverdens dip, smør, creme fraiche eller sød chili sauce. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *