Cornflakes Toppe
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker jul og ser enormt frem til december måned hver evig eneste år. Jeg er en af dem som starter med, at glæde sig til jul i september og vil nok for altid besidde det barnlige sind, når det kommer til julehygge, stemning og traditioner. Vi er opvokset med fantastiske juleminder og juleaftener og det er minder som sidder fast for altid og som jeg en dag glæder mig til, at dele med vores (en dag) børn. I hvert fald deler jeg i dag en af min julekonfekt favoritter med jer, cornflakes toppe. De smager virkelig lækkert og er super nemme og hurtige at lave. Der er mange som ikke er bekendte med cornflakes toppe og hvis man endnu ikke har prøvet dem, er de et must!




20-30 stk.

45 min (hviletid inkluderet)

Ingredienser
180g cornflakes
100g kokosolie
100g flormelis
60g kakao
2 tsk. Revet appelsinskald
Fremgangsmåde
1. Smelt kokosolie i en gryde.
2. Rør herefter flormelis, kakao og den revede appelsinskald i. Rør det godt sammen.
3. Kom cornflakes i blandingen og rør det hele godt sammen, så alle cornflakes stykker er dækket med kakao saucen.
4. Kom bagepapir på en bageplade eller på tallerkner. Afhængig af hvordan du kan køle dine cornflakes toppe bedst.
5. Kom en spsk. Cornflakes blanding over på bagepapiret, en ad gangen. Brug fingerne til at forme en form for “top”, så dine cornflakes snacks får lidt højde.
6. Sæt dine snacks på køl og kom dem i kagedåser, når kakao blandingen er størknet.
0 kommentarer