Cremet Pasta M. Blandede Svampe & Timian

4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser

450g fusilli pasta
4 spsk. Olivenolie
2 skalotteløg
2 hvidløg
350g champignon
150g kantareller
1/2 bdt. Frisk timian
1/2L fløde
50g revet parmesan
Smag til med salt og peber

Topping:
Friskrevet parmesan ost

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen i letsaltet vand til den er al dente. Når pastaen er al dente (medium blød) hældes vandet fra og den sættes til side indtil brug.

2. Kom olie i en dyb pande. Skær løg og hvidløg ud i små tern og kom dem på panden hvor de her svitses af.

3. Rens svampene grundigt og skær dem ud i skiver. Tilføj dem til panden med løg og svits dem af til de er halvbløde.

4. Skyl den friske timian og klip den fint ned i panden med svampe og løg.

5. Tilføj pastaen og vend det hele godt rundt.

6. Som de sidste tilføjes fløde og parmesan. Vend det hele godt rundt og lad retten simre i 15 minutter til fløden er kogt ind.

7. Smag retten til med salt og peber.

8. Top retten med friskrevet parmesan.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *