Cremet Pasta M. Blandede Svampe & Timian

4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser

450g frisk
4 spsk rapsolie
2 skalotteløg, tern
2 hvidløg, presset
200g brune champignon, rens, skiver
100g hvide champignon, rens, skiver
150g kantareller, rens, hele
1 spsk frisk citron 
1 håndfuld frisk persille, finhakket
1/2L fløde
50g revet parmesan
Smag til med salt og peber

Topping:
Friskrevet parmesan ost
Frisk persille

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning og sæt den derefter til side, indtil den skal vendes i flødesaucen.

2. Kom olie i en dyb pande sammen alle løg og svampe og svits dem af, indtil de er bløde.

3. Tilføj citron, persille og  pasta og  vend det hele godt rundt.

4. Som det sidste tilføjes fløde og parmesan. Vend det hele godt rundt og lad retten simre i 15 minutter indtil fløden er kogt ind og tyknet. Smag retten til med salt og peber.

5. Top retten med friskrevet parmesan og persille.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *