Cremet svampe pasta m. Soltørrede tomater og chili 

4 Serveringer

40 Minutter

Ingredienser

1 glas soltørrede tomater (gem olielagen)
4 fed hvidløg
5 forårsløg
2 tsk. Chiliflager
250g brune champignon
1 håndfuld frisk basilikum
300ml fløde
500g passata sauce
Salt og peber

600g frisk fettucini

Fremgangsmåde

1. Dræn de soltørrede tomater fri for olie, men gem olien til stegning. Skær tomaterne ud i mindre stykker og sæt dem til side.

2. Pil hvidløgene, pres dem og kom dem i en wokpande (non-stick) sammen med 1/2 dl olie fra de soltørrede tomater.

3. Skyl forårsløgene og skær dem ud i ringe. Tilføj dem derefter sammen med chili flager til panden med hvidløg og svits det hele ved middelvarme, indtil løgene er bløde.

4. Tilføj de soltørrede tomater og lad det hele stege i 10 minutter.

5. I mellemtiden renses de brune champignons grundigt og skæres derefter ud i tynde skiver og tilføjes derefter til panden. Lad det hele stege i 10 minutter ved høj varme, under omrøring.

6. Pluk den friske basilikum, skyl bladene og tilføj dem til panden.

7. Som det sidste tilføjes fløde og passata sauce. Lad saucen simre i 20 minutter, indtil den er kogt en smule ind. Lad den simre ved middelvarme. Smag saucen til med salt og peber.

8. I mellemtiden koges pastaen i letsaltet vand efter anvisning.

9. Pynt pastaretten med frisk basilikum og revet parmesan.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *