… (Enter text) …

Crispy Cornflakes Kylling I Airfryer

  2-4 Serveringer | 35 Minutter

Ingredienser

500g kyllingebryst
100g cornflakes, kvaste
90g mel
3 æg
2 spsk grill krydderi fra Santa Maria
1 spsk paprika
1 spsk løgpulver
1 tsk peber
1 tsk cayenne peber
rapsolie

Dressing
250g creme fraiche
2 spsk sriracha sauce
1 spsk paprika
1/2 tsk salt
1/2 tsk peber

Andet
1 citron

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingen ud i mellemstore strimler.

2. Kom cornflakes, mel og æg i hver sin skål og bland alle krydderierne i melet. Pisk æggene med en gaffel.

3. Vend kyllingen i æg, mel, æg og sidst cornflakes og anret dem i skuffen på din airfryer.

4. Pensel dem let med lidt rapsolie.

5. Bag dem ved funktionen “kylling” i 25 minutter, 180 grader.

6. I mellemtiden røres ingredienserne til dressingen sammen og citronen skæres ud i både.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *