Durum Flutes M. Himalaya Salt

Mangler du en god og ligetil opskrift på de lækreste durum flutes? Så ser lige her! Jeg har udviklet en ny opskrift på svampede og bløde flutes som kan bruges til alt fra sandwichbrød, tilbehør eller bruschetta. Brødene er luftige og holder snildt den bløde tekstur i 2-3 dage, uden, at det bliver kedeligt! Herefter vil jeg anbefale at fryse resten ned, hvis du ikke får det brugt, inden da. Rigtig god fornøjelse!

2 Flutes

1 t 15 minutter 

Ingredienser

50g gær
3dl lunken vand
1 tsk. Salt
2 spsk. Olivenolie
250g durum mel
200g hvedemel

Topping
Himalaya Salt

Fremgangsmåde

1. Opløs gæret i den lunkne vand og tilføj derefter resterende ingredienser. Lad dejen ælte godt igennem, indtil den slipper skålen. Lad den hæve i skålen i 30 minutter.

2. Tænd din ovn på 220°, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

3. Når brødet har hævet, deles den op i to lige store stykker. Kom vand på hænderne og rul dejstykkerne aflange mellem hænderne, hvorefter de anrettes på bagepladen ved siden af hinanden. 

4. Drys brødene med himalaya salt og lad dem efterhæve i yderligere 15 minutter. 

5. Bag dine flutes I midten af ovnen i 15 minutter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *