Durum Flutes M. Himalaya Salt
Mangler du en god og ligetil opskrift på de lækreste durum flutes? Så ser lige her! Jeg har udviklet en ny opskrift på svampede og bløde flutes som kan bruges til alt fra sandwichbrød, tilbehør eller bruschetta. Brødene er luftige og holder snildt den bløde tekstur i 2-3 dage, uden, at det bliver kedeligt! Herefter vil jeg anbefale at fryse resten ned, hvis du ikke får det brugt, inden da. Rigtig god fornøjelse!




2 Flutes

1 Time


Ingredienser
50g gær
3dl lunken vand
1 tsk. Salt
2 spsk. Olivenolie
250g durum mel
220g hvedemel
Topping:
Himalaya Salt
Fremgangsmåde
1. Opløs gæret i den lunkne vand.
2. Tilføj herefter salt og olie.
3. Tilføj durum melet til dej blandingen og ælt det godt, indtil alle klumper er æltet ud.
4. Hvedemelet tilføjes på slum. Når dejen giver slip på skålen og har en dejlig elastisk konsistens, er den klar til, at komme til hævning.
5. Tænd din ovn på 220°, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.
6. Når brødet har hævet, deles den op i to lige store stykker. Kom vand på hænderne, da den er meget klistret.
7. Form dej stykkerne til lange flutes og twist dem et par gange. Anret dem på bage papiret.
8. Drys med Himalaya salt.
9. Bag dine flutes I midten af ovnen i 15 minutter.

0 kommentarer