Select Page

Påske Brownie

Så er det tid til en lille påskekage. Forhåbentlige vil det glæde jer derhjemme i stuerne og for jer der elsker brownie – i bliver nødt til, at afprøve denne!
I kan bage kagen med hvilken som helst slags pynt, men nu hvor påske nærmer sig, var det ideelt for mig, at bruge mandel æg fra Anthon Berg. I vores husstand er vi kun Adam og jeg og derfor får vi heller ikke spist, al den kage jeg med tiden, får bagt. Derfor deler jeg ofte ud til venner som bor i samme by som os eller i dette kage tilfælde fryser brownien ned, da den kan genbruges til trøfler eller rom kugler.

1 Kage

40 Minutter

Ingredienser

Kagedej:
200g smør
4 æg
3,5dl sukker
3 tsk vaniljesukker
1/2 tsk fint salt
60g kakao
3dl mel

Pynt:
200g Anthon Berg mandel æg

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 175°, varmluft.

2. Smelt smør i en gryde eller i mikroovn og lad den køle lidt af.

3. Bland herefter alle ingredienserne sammen og pisk det godt.

4. Kom et stykke bagepapir i en bageform med målene 32x20cm og hæld kagendejen ned i.

5. Grov hak dine chokolade æg og drys dem henover kagen som ønsket.

6. Bag kagen i midten af ovnen i cirka 25 minutter. Bemærk at kagen skal være klistret i midten, når den er færdigbagt.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish