Påske Brownie

Så er det tid til en lille påskekage. Forhåbentlige vil det glæde jer derhjemme i stuerne og for jer der elsker brownie – i bliver nødt til, at afprøve denne!
I kan bage kagen med hvilken som helst slags pynt, men nu hvor påske nærmer sig, var det ideelt for mig, at bruge mandel æg fra Anthon Berg. I vores husstand er vi kun Adam og jeg og derfor får vi heller ikke spist, al den kage jeg med tiden, får bagt. Derfor deler jeg ofte ud til venner som bor i samme by som os eller i dette kage tilfælde fryser brownien ned, da den kan genbruges til trøfler eller rom kugler.

1 Kage | 35 Minutter

Ingredienser

Kagedej
200g smør
150g mørk chokolade
4 æg
250g sukker
60g kakao
3 tsk vaniljesukker
½ tsk fint salt
250g mel

Pynt
200g Anthon Berg mandel æg

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 175°, varmluft.

2. Smelt smørret og den mørke chokolade i en gryde eller i mikroovn.

3. Pisk æg og sukker luftigt i en skål. Si kakaoen og bland derefter alle ingredienserne sammen i skålen pånær den smeltede chokolade. Pisk det hele godt.

4. Vend den mørke chokolade i dejen, indtil dejen er ensartet.

5. Kom et stykke bagepapir i en bageform med målene 32x20cm og hæld kagendejen ned i.

6. Grov hak dine chokolade æg og drys dem henover kagen som ønsket.

7. Bag kagen i midten af ovnen i cirka 18 minutter. Bemærk at kagen skal være klistret i midten, når den er færdigbagt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *