English Breakfast Buddha Bowl



4 Serveringer | 45 Minutter
Ingredienser
Poached eggs
4 eggs (poached) (See my video under IG TV, how)
2 dl vinegar
Baked tomatoes
6 medium cherry tomatoes
Olive oil
Fresh thyme
Salt and pepper
Marinated mushrooms
50g mushrooms
2 tbsp. balsamic vinegar
1 clove garlic
1 tbsp. soy
Toast
2 pieces of toast bread
1 tbsp. butter
Salt and pepper
Other
2 tins of baked beans
1 small pack of brunch sausages (200g)
Fremgangsmåde
1.Tænd din ovn på 200°, varmluft. Kom bagepapir på to bageplader.
2.Start med at skylle og halver dine tomater på langs. Pensel dem med olie og drys rosmarin, salt og peber henover efter smag. Placer dem på bagepladen.
3.Rens dine champignons og kom dem i en pose med resterende ingredienser. Hæld dem herefter ud på bagepladen ved siden af tomaterne.
4.Kom din bacon på den anden bageplade, samt brunch pølserne.
5.Bag det hele i ovnen i cirka 20 minutter. Indtil bacon er sprødt.
6.I mellemtiden smøres dine to stykker toastbrød med smør på hver side.
7.Steg dem på en pande, indtil de er de ristede. Halver dem herefter diagonalt, så du får 4 stykker.
8.Opvarm vand med eddike til dine æg.
9.Slut af med, at opvarme dine baked beans ved middelvarme.
10.Når vandet til æggene koger, klækkes dine æg ned i. Lad dem pochere i max 2 minutter. Fisk dem op med en hulske og kom dem på et stykke papir.
11.Anret dine skåle som du lyster og pynt med frisk timian.
0 kommentarer