Frikadelle Pita M. Sriracha Dressing




4 Serveringer

40 Minutter
Ingredienser
Mini Frikadeller:
500g hakket svinekød
1 løg
1 æg
2 spsk. mel
1 / 2dl mælk
Salt & peber efter smag
Topping:
100g spinat
4 stk. mini agurker
150g cherrytomater
70g blød feta
Sriracha Sauce:
200g creme fraiche
2 spsk. Sriracha Sauce
2 tsk. Sød paprika
4 fed hvidløg
Salt og peber
Andet:
2 pk. pitabrød
Fremgangsmåde
1. Gå igang med frikadellefarsen. Pil løget og blend det i en mini mixer. Kom farsen i en skål sammen med resterende ingredienser og ælt det hele godt sammen.
2. Opvarm en pande med lidt smagsneutral olie. Form farsen til små boller og steg dem på panden ved middelvarme, i cirka 5 minutter på hver side. Tag dem herefter af varmen, dæk dem til under lidt staniol.
3. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft.
4. Skyl spinat, agurker og tomater. Skær agurkerne ud i skiver og halver alle tomaterne på langs. Kom grøntsagerne i små skåle.
5. Bland alle ingredienserne sammen til dressingen.
6. Kom pitabrødet i ovnen som anvist.
7. Server alle komponenter i skåle og brødene på en tallerken. Byg din egen pita efter ønske.
0 kommentarer