… (Enter text) …

Frikadelle Salat M. Couscous

  4 Serveringer | 35 Minutter

Ingredienser

Salat
130g couscous
1/4 ps revede gulerødder på pose
350g cherrytomater i blandede farver, i kvarte
1/2 agurk, skræl tynde skræller på den lange led
2 forårsløg, ringe
70g blød feta, smuldret
140g majs på ds

Syltede rødløg
Find opskrift HER

Mini frikadeller
450g hakket svinekød
1 stor spsk hvedemel
1 æg
1/2 dl mælk
1 rødløg, revet
Salt og peber

Dressing
500g creme fraiche 18%
1 bdt purløg, finhakket
2 fed hvidløg, presset
Smag til med peber

Fremgangsmåde

1. Start med at koge din couscous efter anvisning, så den kan køle helt af inden brug.

2. Lav de syltede rødløg og sæt dem på køl, indtil brug.

3. Lav frikadellefarsen og form små deller med din hånd og en spiseske. Steg frikadellerne på en pande med smagsneutral olie. Lad dem derefter køle af.

4. I mellemtiden blandes den kolde couscous sammen med gulerødder, tomater, agurk, forårsløg feta og majs.

5. Bland ingredienserne til dressingen sammen.

6. Vend frikadeller og syltede rødløg i salaten og top den med urtedressingen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *