… (Enter text) …
Frikadeller I Fad



4 Serveringer | 1.5 Time
Ingredienser
Frikadeller
500g hakket svinekød
1 lille rødløg
1 æg
2 spsk. Mel
2dl mælk
Salt & peber efter smag
Fyld
1/2 rød, gul & grøn peberfrugt, stænger
1/2 rødløg, halvmåner, skiver
2 ds hakkede tomater m. Basilikum
300ml fløde 38%
200g bacon I skiver
Andet
400g basmati ris
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200°, almindelig ovn.
2. Hak løget ud i små tern og bland det sammen med resten af ingredienserne til frikadellefarsen. Ælt ingredienserne godt sammen, indtil æg og mel er æltet ud.
3. Smelt smørret på en opvarmet pande. Form frikadellerne og anret dem på panden ved siden af hinanden. Brun begge sider på frikadellerne og placer dem derefter i det ildfaste fad – de skal ikke færdigsteges.
4. Find et ildfast fad med en længde på 36 cm og fordel peberfrugt, løg, hakkede tomater og fløde henover fadet med frikadeller, hvorefter ingredienserne blandes lidt sammen ved hjælp af en ske.
5. Som det sidste lægges der bacon henover ingredienserne i fadet. Sæt fadet i ovnen i cirka 45 minutter.
6. I mellemtiden koges risen I letsaltet vand efter anvisning.
0 kommentarer