Frisk Pasta Vendt I Flødesauce M. Bacon, Skinke & Cocktail pølser




4 Serveringer

35 Minutter
Ingredienser
500g fettuccine pasta
400g bacontern
1 stort rødløg
4 spsk. Rapsolie
300g skinketern
200g cocktailpølser på dåse
2 dåser hakkede tomater med basilikum
400ml madlavningsfløde 7% fedt
Salt & peber efter smag
Pynt:
Frisk basilikum
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200°, varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel baconternene udover. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
2. Skær løget i små tern og tilføj dem til en gryde sammen med olie. Svits løgene af, indtil de er bløde.
3. Tilføj bacon og skinke til gryden og vend det rundt i et par minutter ved middel varme.
4. Skær cocktailpølserne ud i små stykker og tilføj dem herefter til gryden sammen med resterenden ingredienser. Smag saucen til med salt og peber. Lad saucen simre i 20 minutter.
5 Kog i mellemtiden den friske pasta efter anvisning i letsaltet vand.
6. Pynt retten af med frisk basilikum.
0 kommentarer