Frisk Pasta Vendt I Pikantsauce Med Friske Urter
Dagene her i babyboblen går og uden man ved af det er dagen bare fløjet afsted. Halvdelen af dagen går med amning og dette emne kræver enormt meget tålmodighed og fokus, hvilket er derfor jeg er meget passiv på profilen disse dage, da dette er første prioritet, så vi alle har det godt og kan finde en god rytme. Udover dagene der går, nyder vi også hinanden og vores lille kærlige og dejlige Miles – det er fantastisk at blive forældre og at se Adam som far varmer mit hjerte så meget – han er en superdad som jeg kalder ham og elsker ham så højt. Madlavning står også lidt stille og derfor bliver det ofte nemme opskrifter som laves, da det skal passe med Miles og hans sovemønster – derfor var det ideelt at dele en nem og hurtig ret med jer i dag som jeg håber i derhjemme i den travle hverdag vil nyde godt af. Opskriften består i frisk pasta vendt i pikantsauce og selvom det næsten lyder for simpelt, så smager det skide godt! Rigtig god fornøjelse og tak for jeres tålmodighed.




4 Serveringer

30 Minutter

Ingredienser
500g frisk fettuccine
1 rød og gul peberfrugt
1 håndfuld frisk purløg
3 spsk. Rapsolie
400g pikant ost
Smag til med peber
Pynt:
Frisk purløg
Frisk Persille
Fremgangsmåde
1. Kog den friske pasta efter anvisning i letsaltet vand. Når pastaen er kogt, drænes den.
2. Skyl peberfrugterne og den friske purløg.
3. Skær peberfrugterne ud i små tern og hak den friske purløg fint.
4. Kom lidt smagsneutral olie i en wokpande og steg peberfrugtternene, indtil de er al dente.
5. Vend den friske pasta i wokpanden med peberfrugt og vend elementerne sammen.
6. Tilføj den friske purløg sammen med smørosten og vend det rundt ved middelvarme, indtil osten er smeltet og tag herefter panden af varmen.
7. Skyl den friske purløg og persille og hak begge elementer fint.
8. Drys de friske urter henover pastaretten.

0 kommentarer