Frozen Yoghurt M. Jordbær

  4 Servings | 4 hours
(Rest time included) | Vegetarian

Ingredienser

250g friske jordbær
250g græsk yoghurt 10% fedt
3 spsk. blomsterhonning
1 spsk. Citronsaft

Topping
100g friske jordbær

Andet
Isvafler

Fremgangsmåde

1. Skyl de friske jordbær. 

2. Skær toppen af jordbærerne og halver dem på den lange ende.

3. Placer alle jordbærstykkerne på et plastikskærebræt og kom dem i fryseren i en time. 

4. Når jordbærerne er frosne kommes de i foodprocessor eller smoothieblender sammen med den græske yoghurt, honning og citronsaft. 

5. Blend det hele godt sammen, indtil at jordbærstykkerne er blendet helt ud. 

6. Kom et stykke bagepapir i en plastikbeholder med tilhørende låg og hæld ismassen deri. 

7. Frys isen i 3 timer.

8. I mellemtiden skylles og skæres de friske jordbær til topping og kommes på køl, indtil brug. 

9. Lav is scoops og kom dem i isvafler. 

Recipe Tip

Kom eventuelt is-skeen i kogende vand, inden brug. På den måde får du det flotteste kugle resultat. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *