Fyldte Dadler Med Marcipan

10 Stk.

25 Minutter

Ingredienser

10 mejool dadler
75g marcipan med saltkaramel
150g mørk chokolade

Pynt
Guldbelagte chokoladekugler

Fremgangsmåde

1. Beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.

2. Skær alle dadlerne fri for sten og åben dem en smule op, så der er plads til marcipan.

3. Kom lidt marcipan i hver dadel og klem herefter dadlerne sammen, uden at klemme for meget.

4.  Gå igang med at temperere chokoladen.

5. Sæt en tredjedel af chokoladen til side og kom resten i en skål som kan gå i mikroovnen.

6. Først skal chokoladen op på 45 graden, så det er derfor vigtigt, at du tænder mikroovnen på sekunder pr. Gang for ikke at overstige de 45 grader.

7. Rør i chokoladen hver gang du tager den ud for at tjekke temperaturen.

8. Når chokoladen har rundet 45 grader tilføjes en lille håndfuld chokoladeknapper, for at køle chokoladen ned. Rør undervejs samt tjek temperaturen. Blandingen skal lande på en temperatur mellem 31-32 grader, hverken mere eller mindre.

9. Når du er landet på den rette temperatur, vendes dadlerne i chokoladen en efter en og placeres herefter på bagepapiret.

10. Pynt dadlerne med guldbelagte chokoladekugler eller anden krymmel.

11. Hvis dadlerne ikke skal spises med det samme, kan de sættes på køl.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *