Græsk pasta salat



4 Serveringer | 35 Minutter | Vegetar
Ingredienser
450g fuldkorns pastaskruer fra Koro
4 snack agurker
250g cherrytomater
1 stort rødløg
200g fetatern
150g grønne oliven
Dressing
500g græsk yoghurt 10%
3 fed hvidløg (presset)
1 spsk æblecider eddike
1/4 citron (saften)
1/2 basilikum (hakket)
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning. Når pastaen er kogt, skylles den i koldt vand. Lad den køle og dryppe helt af før brug.
2. Skyl agurker og tomater. Skær agurkerne i skiver og halver tomaterne.
3. Pil løget og skær det ud i halve ringe.
4. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag den til med salt og peber.
5. Kom pastaen i en skål og vend dressingen i. Rør det hele godt sammen og tilføj herefter alle ingredienser til salaten. Gem eventuelt lidt agurk, tomat og løg til pynt.
0 kommentarer