Græskar Gulerods Salat M. Syltede Rødløg & Pistacienødder




4 Serveringer

45 Minutter

Ingredienser
1/2 butternut squash
4 store gulerødder
5 spsk. Olivenolie
Salt og peber efter smag
125g mini mozzarella kugler
100g feldsalat
50g pistacienødder
Syltede Rødløg:
Find link HER
Pynt:
Karse
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 200°, varmluft. Anret bagepapir på en bageplade.
2. Skræl dit græskar og skær det ud i mellemstore tern. (er det økologisk, behøves det ikke at blive skrællet. Du kan nøjes med at skylle det godt.) Derefter skrælles gulerødderne og skæres ud i skiver.
3. Kom græskar- og gulerodstykkerne i pose og vend dem i olivenolie, salt og peber. Fordel stykkerne ud på bagepladen og bag dem i midten af ovnen i 25 minutter.
4. Dræn mozzarellakuglerne og halver dem. Sæt dem til side indtil brug. Skyl feldsalaten og lad den dryppe af. Hak pistacienødderne groft.
5. Gå igang med de syltede rødløg. Når det er syltet, sættes de på køl, indtil brug.
6. Anret salatbladene i en skål eller på et fad. Drys de bagte græskar- og gulerodsstykker henover salatbladene, efterfulgt af mozzarella, pistacienødder og syltede rødløg.
7. Pynt salaten med karse.
0 kommentarer