Granola M. Frysetørrede Hindbær & Chokolade



2-3 glas | 55 Minutter | Vegetar
Ingredienser
4 spsk. Kokosolie
80g lys sirup
30g ahorn sirup
100g mandler
350g havregryn
160g solsikkekerner
2 spsk. chiafrø
Andet
100g frysetørrethindbær
50g kokos chokolade chips fra Koro
Fremgangsmåde
1. Tænd din ovn på 180°, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.
2. Smelt din kokosolie i en gryde. Bland den smeltede olie og sirups sammen i en skål.
3. Hak mandlerne groft og kom derefter alle ingredienserne i en stor skål og vend det hele rundt, så alle de tørre ingredienser er “våde”.
4. Fordel granola blandingen udover bagepapiret og bag det i ovnen i 45 minutter. Placer bagepladen i andet øverste hak i ovnen og vend din granola lidt rundt undervejs, cirka 3-4 gange med en ske.
5. Når din granola er bagt, tages den ud og køles helt af, inden de tørrede hindbær og chokolade vendes i.
6. Kom granolaen på glas eller en lufttæt beholder.
0 kommentarer