Halloween Muffins Med Græskar & Cream Cheese Topping
som er godt igang med Halloween kreationer – alt fra madlavning, bagværk, diy og græskar udskæringer. Hjemme hos os plejer vi altid at skære græskar hoveder. Det er en hyggelig tradition hvor man kan udfolde sine kreative evner. I år er det blevet til to nye halloween opskrifter og i dag deler jeg den første på lækre for ikke at nævne svampede halloween græskar muffins med kanel cream cheese frosting. De smager fantastisk og har du endnu ikke fundet opskriften der skal prøves af i år, vil jeg anbefale at prøve denne! God fornøjelse og happy halloween 🎃




15 stk.

45 Minutter

Ingredienser
1/2 hokkaido græskar
3 æg
150g sukker
150g hvedemel
1 spsk. Bagepulver
1 tsk. Vaniljesukker
2 tsk. Stødt kanel
1 tsk. Stødt ingefær
50g smeltet smør
1/2 tsk. Salt
Topping:
300g naturel cream cheese
50g flormelis
1 spsk. Revet citronskal (usprøjtet)
2 tsk. Citronsaft
1/2 tsk. stødt kanel
Pynt:
Oreo halloween kiks
Fremgangsmåde
1. Skræl det halve græskar og skær det ud i mellemstore stykker.
2. Kog græskarstykkerne i vand i cirka 20 minutter, indtil de er bløde.
3. Når græskarstykkerne er færdige kommes de over i en si, så de kan dryppe af.
4. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
5. Pisk æg og sukker luftigt.
6. Kom mel, bagepulver, vaniljesukker, kanel, ingefær, smør og salt i en skålen med æg og sukker og rør det hele sammen.
7. Blend græskarstykkerne i en foodprocessor, når de er kolde.
8. Vend græskarpuréen i skålen med de andre ingredienser. Vend det, indtil massen er homogen.
9. Anret (antal) muffinsforme efter eget valg og placer formene i en muffin metalform og fordel lige meget dej ud i dem alle.
10. Bag kagerne I midten af ovnen i 23 minutter.
11. Bland I mellemtiden ingredienserne til topping.
12. Kom cream cheese blandingen I en sprøjtepose med tyl efter eget valg og sæt den på køl, indtil brug.
13. Når kagerne er kølet af, vendes de med toppen nedad og sprøjtes med den rørte cream cheese topping.
14. Pynt kagerne med halloween Oreo kiks. Fyldet fra Oreo kiksene skrabes ud.

0 kommentarer