Havregrød M. Mandelsmør,
Friske Jordbær &
Mørk Chokolade


2 Servings

20m

Ingredienser
Havregrød
2dl havregryn
3dl mandelmælk
1 drys af salt
2 tsk. mandelsmør fra Nøddeskal
Topping
1 stor tsk. mandelsmør fra Nøddeskal
1 spsk. Sukker
4 store jordbær
20g mørk chokolade 55%
Forglemmigej blomster – ikke et must
Fremgangsmåde
1. Kom ingredienserne til havregrøden i en kasserolle og kog dem op ved middelvarme.
2. Rør i havregrøden undervejs.
3. Når havregrynene har optaget mælk, salt og smør og blevet klistret i konsistens, er den færdig og tages af varmen.
4. Kom havregrøden i to dybe tallerkner og anret mandelsmørret på toppen.
5. Drys herefter med sukker.
6. .Skyl de friske jordbær og skær dem ud i skiver. Anret dem herefter på grøden.
7. Hak den mørke chokolade groft og drys den henover grøden.
8. Klip mini buketter af forglemmigej blomsterne, skyl dem og anret dem som det sidste på grøden.
0 kommentarer